Zimski vrtovi

Zimski vrt je prostor, ki vas popelje stran od togih neprepustnih sten in vas poveže z naravo in vašo okolico.

Kakovostna konstrukcija

Uporabljamo visokokakovostne ALU profile z ali brez termičnega mostu. Aluminij je material, ki ni podvržen temperaturnim spremembam, žarkom UV in sunkom vetra. Zagotavlja odlično zvočno in toplotno izolacijo.

Kaljeno steklo

Z uporabo kaljenega stekla obdržimo lepo naravno svetlobo, obenem pa je ta material izjemno trden in obstojen. Za streho se lahko po želji uporabi druge materiale (trapezno pločevino).
Več o kritinah.

Zimski vrt po meri

Zimske vrtove izdelujemo po meri, popolnoma se prilagodimo specifikam vaše hiše. Možno je zapiranje vseh stranic zimskega vrta ali pa le nekaterih.

Povečajte svoj bivalni prostor

V vse hitrejšem ritmu življenja postaja bivalni prostor vse pomembnejši za vaše počutje in sprostitev. V zimskem vrtu boste našli mir in sprostitev ali pa vam bo služil kot igralnica, čitalnica ali jedilnica. V njem lahko gojite svoje najljubše lončnice.

Ogrevan zimski vrt

Zimski vrt lahko ogrevate in ga tako uporabljate čez celo leto.

Zimski vrt odlično služi za zbiranje toplote in obenem kot dodatna izolacija, saj predstavlja pregrado za zmanjšanje toplotnih izgub.


Pogosta vprašanja in odgovori

Zanimam se za zimski vrt, ali lahko dobim predračun?

Pošljite nam čim več podatkov, po možnosti tudi skico in navedite, ali bo prostor bivalni, torej, ali se bo pozimi ogreval ali ne. Napišite tudi, kje bi se dela izvajala.


Galerija slik

Kontaktirajte nas

Kontaktni obrazec

Pošljite povpraševanje.

[email protected]

Pošljite nam e-mail.

01 / 750 81 50

Pokličite nas
pon.–pet. 7.00–15.00