Izjava o varovanju osebnih podatkov

Ta politika varstva zasebnosti in uporabe piškotkov velja za vse uporabnike spletne strani Termoflor, vključno z njegovimi podstranmi.

S posredovanjem svojih osebnih podatkov dovoljujem, da lahko vse posredovane osebne podatke podjetje Termoflor konstrukcije d. o. o. kot upravljavec zbirke osebnih podatkov obdeluje v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov (Uradni list RS, št. 94/2007). Osebni podatki se lahko uporabljajo za namen obveščanja o novostih, povezanih s podjetjem Termoflor konstrukcije d. o. o., ter za namene trženja in tržnih raziskav, če to uporabnik izrecno dovoljuje. Upravljalec osebnih podatkov je družba Termoflor konstrukcije d. o. o. Zbiranje osebnih podatkov je prostovoljno.

V primeru pošiljanja povpraševanja preko spletnega obrazca na spletnem mestu Termoflor se za osebno privolitev šteje ravnanje uporabnika, ki z vnosom podatkov v spletni obrazec in izvedbo pošiljanja podatkov potrdi, da se strinja z Izjavo o varstvu podatkov. Upravljalec ne prevzema odgovornosti za verodostojnost, točnost in ažurnost osebnih podatkov in kontaktnih podatkov, ki jih posreduje uporabnik. Kot
uporabnik spletnega mesta Termoflor ste dolžni sami poskrbeti za točnost in ažurnost vseh posredovanih podatkov.
Termoflor konstrukcije d.o.o. tako zbrane podatke, ki jih je uporabnik vnesel v spletni obrazec, obdeluje za namene, za katere jih kot uporabnik spletnih mest Termoflor posredujete (klasično, elektronsko in telefonsko komuniciranje in obveščanje glede izkazanega povpraševanja, pošiljanje ponudbe).

Skladno s 30. in 31. členom Zakona o varstvu osebnih podatkov lahko oseba, na katero se osebni podatki nanašajo, zaprosi pri upravljalcu osebnih podatkov za njihovo posredovanje (na elektronski naslov [email protected]). Upravljalec zbirke osebnih podatkov bo podatke sporočil najkasneje v roku 15 dni po prejemu zahteve oz. v enakem roku sporočil, da podatkov ne bo posredoval.

Vsak posameznik lahko kadarkoli pisno pri upravljavcu podatkov družbi Termoflor konstrukcije d. o. o. zahteva, da trajno ali začasno preneha uporabljati njegove osebne podatke za namen neposrednega trženja (na elektronski naslov [email protected]). Upravljalec osebnih podatkov je dolžan v 15 dneh preprečiti uporabo osebnih podatkov za namen neposrednega trženja ter o tem v nadaljnjih petih dneh obvestiti posameznika, ki je to zahteval.

Podjetje Termoflor konstrukcije d. o. o. je zavezano k varovanju zasebnosti obiskovalcev svoje spletne strani. Podjetje ne bo zbiralo nobenih osebnih podatkov (npr. vašega imena, naslova, telefonske številke ali elektronskega naslova), razen če jih posredujete prostovoljno.

Osebne podatke, ki jih bomo pridobili od vas kot obiskovalca naše spletne strani, bo podjetje Termoflor konstrukcije d.o.o. obravnavalo kot zaupne in jih ne bo posredovalo, prodalo ali kako drugače razkrilo tretjim osebam izven podjetja.

V skladu z 32. členom Zakona o izvensodnem reševanju potrošniških sporov – ZIsRPS (Ur. l. RS št. 81/2015) potrošnike obveščamo, da ne priznavamo nobenega izvajalca IRPS, kot pristojnega za reševanje potrošniškega spora, ki ga potrošnik lahko sproži v skladu s tem zakonom.

Piškotki

Na spletnem mestu Termoflor uporabljamo piškotke za pravilno delovanje storitev in boljšo uporabnikovo izkušnjo. Podjetje Termoflor konstrukcije d.o.o. spoštuje vašo zasebnost in se obvezuje, da bo podatke uporabnikov varoval v skladu z veljavno zakonodajo. Kot uporabnik spletnih mest Termoflor lahko piškotke kadarkoli sprejmete ali jih zavrnete.

Shranjevanje piškotkov je pod vašim popolnim nadzorom, saj lahko v brskalniku, ki ga uporabljate, hranjenje piškotkov omejite ali onemogočite.

Za zagotavljanje delovanja vseh funkcij spletnega mesta, se uporabljajo naslednji piškotki (ang. cookies):

  • piškotki za ustrezno delovanje spletnega mesta,
  • piškotki za analitične namene.